Astăzi se vor executa lucrări de reparații pe mai multe drumuri din tară, în județul Vâlcea şi pe A3. Se vor impune restricții de circulație.

În judeţul Vâlcea vor fi restricţii de circulaţie pe DN 7 Pitești – Sibiu, astfel:

– km 159+000 – km 159+500 pe raza localității Milcoiu. Se execută lucrări pregătitoare pentru montare parapet până la ora 16.00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale dirijată de piloți de circulație;

– km 207+700 – 208+100 pe raza localității Brezoi. Se execută reparații asfalticepână la ora 18.00 . Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale dirijată de piloți de circulație.

Pe Autostrada A3, pe sensul București – Ploiești, circulația va fi restricționată pe prima între kilometrii 27 – 28, în intervalul orar 8.00-20.00, pentru efectuarea unor lucrări de reparatii.

Conducătorii auto care tranzitează aceste zone trebuie să ruleze cu atenție sporită, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să se asigure temeinic înainte de schimbarea benzii de circulație, semnalizând din timp această intenție.

Articolul precedentRareș Bogdan: „Nu tranzacționăm cel mai important minister din guvern. Doar așteptăm o nominalizare de la PSD”
Articolul următorSfântul Dimitrie Izvorâtorul de mir – Care este cea mai importantă tradiție a aceste zile – Ce nu trebuie să faci sub nicio formă pentru că e păcat mare