Continuă asfaltările pe DJ 607. Se lucrează atât dimineața căt și noaptea. Este vorba despre tronsonul cuprins între Strehaia (intersecție cu DN 67A) — Grozești — limita județ Gorj. Reabilitarea drumului se face după mai bine de 30 de ani. 

Am mers (…) pe DJ607, acolo unde se asfaltează lotul 5 al proiectului prin care se modernizează/reabilitează 112 km drumuri județene în Mehedinți. (…)

Am stat de vorbă cu reprezentanții constructorului și mă bucur să constat că fac toate eforturile pentru ca oamenii să aibă un drum civilizat, astfel încât lucrează zi și noapte. Muncitorii au fost organizați pe echipe și ture și se asfaltează 24/24 de ore.
Până acum s-a lucrat la infrastructura drumului, s-au făcut rigolele și podețele. Asfaltarea a început de ieri, s-a turnat primul strat în satul Păsărani, iar în maximum 3 săptămâni va fi asfalt pe 16 kilometri din lungimea tronsonului, cei care traversează intravilanul localităților Păsărani, Șușița, Grozești și Cârceni.

Mă bucur că oamenii de aici au pentru prima dată șansa de a circula în condiții bune către casele lor! – a declarat președintele CJ, Aladin Georgescu.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 26. De ce nu are Trump Tik Tok… încă
Articolul următorTrafic rutier complet blocat pe Clisura Dunării