Lucrările de asfaltare pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, pe tronsonul dintre Hotel Severin și sediul RAR, se vor finaliza în scurt timp. De la 1 noiembrie se va circula fără nicio restricție pe acest tronson.

”Vreau să vă spun că tronsonul de la RAR până la Hotelul Traian în maxim două săptămâni va fi gata definitiv. Tot ceea ce înseamnă ultimul strat de asfalt, ridicarea căminelor sunt preconizate a se finaliza în scurt timp. Asta înseamnă că de la 1 noiembrie bulevardul Tudor Vladimirescu va fi circulabil, sperăm că nu vom mai intra 20 de ani de acum încolo pe el”, a declarat joi primarul Marius Screciu.

Lucrările vor continua apoi pe celălalt tronson al bulevardului Tudor Vladimirescu, între Hotel Traian și Piciorul Podului lui Traian (macheta).

”Se va intra pe următorul tronson de la Hotelul Traian până la Piciorul Podului lui Traian, rămânând ca cele două capete Schela și partea dinspre Craiova să fie gata în primăvara anului viitor. Ele sunt circulabile, s-au turnat și acolo două straturi de asfalt, dar cred că nu ne va ajuta vremea, va fi târziu să intrăm la sfârșitul lui noiembrie să le finalizăm. Important este faptul că cea mai mare parte a bulevardului Tudor Vladimirescu va fi gata și vom scăpa de stresul traficului aglomerat”, a mai spus edilul șef.

 

Articolul precedentWorkshop nonformal pentru persoanele cu deficiențe de vedere la Muzeul Regiunii Porților de Fier
Articolul următorConsilierii locali au aprobat construirea unui ponton în dreptul Piciorului Podului lui Traian