Distribuţie Oltenia informează că echipele operatorului sunt în permanenţă în teren pentru remedierea incidentelor provocate de condiţiile meteo deosebite în judeţele Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea. 

Pe fondul condiţiilor meteo nefavorabile, astăzi, 24 martie, la ora 10:00, la nivelul judeţelor din aria operaţională Distribuţie Oltenia, erau înregistrate următoarele deficienţe în alimentarea cu energie electrică care afectau parţial localitățile menţionate mai jos:;

În județul Mehedinți  s-au înregistrat 53 de deranjamente individuale în localitățile Obârșia, Izimșa, Dârvari, Gemeni, Eșelnita, Ogradena, Dubova, Almăjel, Vlădaia, Vrata, Dalbocița, Baia de Aramă. 

La nivelul judeţelor Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea, 160 de echipe operative ale Distribuţie Oltenia şi ale prestatorilor externi se află în teren în vederea remedierii tuturor deficienţelor în alimentarea cu energie electrică. 

”Este important de precizat că precipitaţiile însemnate cantitativ, vântul şi terenul accidentat creează în continuare condiţii aspre şi o misiune extrem de dificilă pentru echipele operative, accesul acestora devenind extrem de anevoios şi pe alocuri limitat.
Operatorul Distribuţie Oltenia monitorizează continuu situaţia reţelelor electrice din aria sa operaţională, astfel încât disconfortul creat de evoluţia nefavorabilă a condiţiilor meteo să fie diminuat”, se arată într-un comunicat de presă al Distribuție Oltenia.

 

Articolul precedentRareș Bogdan, critică la adresa politicienilor: Aici e vorba despre salvarea vieților românilor
Articolul următorPreasfinţitul Părinte Nicodim va sluji de praznicul Bunei Vestiri la Mănăstirea Mraconia