Marşul pentru Viaţă va avea loc anul acesta în zilele de 23 şi 24 martie, sub motto-ul „Unic din prima secundă”, în aproximativ 500 de orașe și localități din România și Republica Moldova.

În Drobeta Turnu Severin, Marşul pentru Viaţă va avea loc în ziua de 24 martie 2019, organizat de Asociaţia „Anastasia” a Episcopiei Severinului şi Strehaiei  în colaborare cu Asociația „Studenți pentru viață” şi Direcţia de Patrimoniu Istoric şi Turism Cultural, anunță Episcopia Severinului și Strehaiei. Organizatorii se aşteapă la o participare de aproximativ 200 de persoane.

Evenimentul din Drobeta Turnu Severin are un caracter inedit deoarece participanţii defilează pe biciclete, role şi trotinete pentru promovarea vieţii şi importanţei copiilor pentru viitorul societăţii.

„Fiecare copil, de dinainte de a fi născut, se distinge de orice alt om de pe planetă, are ADN propriu și caracteristici fizice și psihice unice. Mai mult decât atât, el este un suflet unic, creat de Dumnezeu și cu o menire foarte specifică în această lume, pe care nimeni nu o poate înlocui”, a spus Eliza Cloţea, preşedintele Asociației „Studenți pentru viață”.

Activitatea se va desfăşura după următorul program:

14:00-14:30 participanţii se vor aduna pe strada Crişan în dreptul Liceului de Artă „I. Şt. Paulian”;

14:30-15:30 marş pe biciclete pe traseul strada Crişan între Bdul. Tudor Vladimirescu şi Pădurea Crihala;

15:30-17:00 activităţi în aer liber în Pădurea Crihala.

La Pădurea Crihala vor avea loc activităţi în aer liber şi o tombolă cu premii, constând în articole sportive, pentru participanţii la marş.

 

Articolul precedentCirculația rutieră îngreunată pe DN 6, la intrarea în Orșova
Articolul următorTineri depistați în trafic, la volan, cu permisul suspendat şi droguri asupra lor