Marcel Ciolacu nu exclude posibilitatea ca PSD să susțină candidatul liberalilor la alegerile prezidențiale. 

Liderul PSD a declarat că o decizie privind alegerile prezidențiale va fi luată după alegerile europarlamentare și locale și că, până atunci, România trebuie să fie condusă, și nu aruncată în haos. 

Întrebat cât de dispus este PSD să susțină un candidat de la PNL la prezidențiale și invers, Ciolacu a răspuns: „Cred că este un moment corect și bine ales ca cele două partide, cu toate că vom fi implicați în campaniile electorale și vom avea de gestionat și Executivul, și deciziile din Parlamentul României, fiindcă ele nu se conduc cu filmări pe Facebook în timpul ședințelor și cu jigniri. O țară și o localitate nu le conduci cu scandaluri, haos și îmbrânceli.”

„Cred că în această perioadă, cele două partide, cu specialiștii pe care îi au, pot creiona în primul rând un proiect de țară. Și, după ce vedem ce decid românii, cum este și corect și un respect față de votul românilor, de ce nu, să ne strângem în coaliție după data de 10 iunie pentru a lua deciziile pentru perioada următoare”, a spus Marcel Ciolacu.

Articolul precedentRezultatele serii de miercuri din Liga Campionilor la fotbal
Articolul următorJoe Biden, discurs fără precedent. Atac dur la adresa lui Putin: „Ticălos nebun!”