Marcel Ciolacu i-a cerut scuze lui Cătălin Cîrstoiu pentru că a fost unul dintre cei care l-au convins să intre în cursa pentru Primăria Capitalei. Prim ministrul a declarat că își va cere iertare toată viața de la acesta pentru situația în care a fost pus după ce coaliția a decis să meargă mai departe cu candidați separați. 

Marcel Ciolacu a spus că bucureștenii și-au dorit altceva, motiv pentru care s-a ajuns la îndepărtarea lui Cîrstoiu din cursă. Candidatura medicului ar fi făcut din PSD un arbitru între Cristian Popescu Piedone și Nicușor Dan, a mai spus acesta.

Mai mult, prim ministrul a spus că nici Cîrstoiu nu și-ar fi mai dorit să continue după reacțiile și scandalurile din ultima vreme, în ciuda faptului că mereu a susținut că se menține pe poziții și că nu vrea să renunțe. 

Ciolacu, despre Cîrstoiu: „Îmi pare rău că în două săptămâni a devenit bin Laden”

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, şi-a exprimat convingerea că Gabriela Firea, anunţată drept candidatul social-democraţilor la Primăria Capitalei, va câştiga alegerile de la Bucureşti pentru funcţia de primar general.

Articolul precedentPeste 60% dintre români își doresc introducerea votului obligatoriu
Articolul următorStatele Unite au trimis Ucrainei rachete cu rază lungă de acţiune ATACMS