Măsuri de ordine pentru partida Universitatea Craiova – Dinamo București

Stadionul Municipal Drobeta-Turnu Severin găzduiește astăzi, 4 noiembrie a.c.,  partida de fotbal dintre echipele Universitatea Craiova – Dinamo București, începând cu orele  20.30. 

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30, prin porțile de acces 1-10, pe bază de bilete.

Ordinea este asigurată de efective din cadrul  Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova, în cooperare cu efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți, Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți și Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Drobeta” al județului Mehedinți.

Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată şi imediată a stadionului, până la perimetrul zonei delimitate de porţile de acces în arena sportivă, prin organizarea barajelor de filtrare, patrule de ordine publică, în scopul prevenirii săvârşirii de fapte antisociale.

Intrarea în stadion, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se va realiza de către agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

Articolul precedentCum a descoperit un tânăr, într-o noapte fără somn, procedura revoluționară care ar putea vindeca toate bolile genetice
Articolul următorBolnavii de la Spitalul Județean Mehedinți tremură de frig în saloane