Instituția Prefectului Mehedinți informează că în ultimele 24 de ore, angajați ai Poliției, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Poliției Locale și Armatei au participat la mai multe acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în județul Mehedinți.

450 de polițiști mehedințeni au participat la peste 600 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID 19. A fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare la domiciliu in cazul a peste 900 persoane și 444 locații de carantinare/izolare. De asemenea au fost aplicate 65 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației, în valoare de 216.000 lei

51 de patrule mixte ale Jandarmeriei cu Poliția au verificat 194 persoane aflate în izolare la domiciliu în 35 localități, iar 22 jandarmi au constituit echipaje pentru însoțirea persoanelor către locațiile de carantină, menținerea ordinii publice la 13 locații de carantină. S-au aplicat 6 sancțiuni în valoare de 20.000 lei. În cadrul misiunilor au participat și 6 patrule mixte polițist – polițist de frontieră.

În județul Mehedinți, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, 401 persoane se află în carantină (din care 15 persoane au intrat în carantină și 71 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 ore), iar 707 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu (din care 15 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu și 53 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 ore).

 

 

Articolul precedentAjutoare pentru bătrânii din căminele de la Strehaia și Bâcleș
Articolul următorO mașină s-a ciocnit de un tractor pe un drum județean din Mehedinți