MINISTRUL ECONOMIEI: „PSD A TĂIAT TOȚI BANII PENTRU PROGRAMUL START-UP NATION!”

Prezent în județul Mehedinți, unde a și votat, ministrul Economiei, Virgil Popescu, a făcut mai multe declarații presei despre situația de la ministerul pe care l-a preluat recent. „La ultima rectificare, PSD a tăiat toți banii pentru programul START-UP NATION, sunt foarte multe facturi de plătit și vrem să facem o rectificare bugetară”, a spus ministrul. Oficialul a mai vorbit despre subvențiile la căldură, care trebuie date doar celor care au cea mai mare nevoie.

(vezi toate declarațiile, în materialul VIDEO!)

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat, la Drobeta Turnu Severin, că este nevoie urgentă de o rectificare bugetară deoarece, în luna august, la rectificarea bugetară, PSD a tăiat toți banii pentru programele START-UP NATION.

Doresc ca plățile pentru START-UP NATION să se regăsească în bugetul rectificat al țării. Îmi pare rău că trebuie s-o spun, dar la rectificarea din luna august practic s-au tăiat toți banii pentru START-UP NATIONS, sunt facturi neplătite, antreprenorii și-au luat credite punte și băncile bat la ușă. Nu trebuie să se întâmple ca, Doamne ferește, din cauza fostului Guvern incompetent, firmele să dea faliment! Nu cred că acesta e scopul programului START-UP NATION”, a declarat ministrul Virgil Popescu.

Subvenții, celor care merită!

Ministrul Economiei a vorbit și despre subvențiile la încălzire: „Trebuie să definim consumatorul vulnerabil! Nu e vorba despre nicio tăiere, vrem doar să vedem cine are nevoie cu adevărat de acestă subvenție”, a declarat Virgil Popescu.