MINISTRUL ECONOMIEI: „PSD A TĂIAT TOȚI BANII PENTRU PROGRAMUL START-UP NATION!”

Prezent în județul Mehedinți, unde a și votat, ministrul Economiei, Virgil Popescu, a făcut mai multe declarații presei despre situația de la ministerul pe care l-a preluat recent. „La ultima rectificare, PSD a tăiat toți banii pentru programul START-UP NATION, sunt foarte multe facturi de plătit și vrem să facem o rectificare bugetară”, a spus ministrul. Oficialul a mai vorbit despre subvențiile la căldură, care trebuie date doar celor care au cea mai mare nevoie.

(vezi toate declarațiile, în materialul VIDEO!)

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat, la Drobeta Turnu Severin, că este nevoie urgentă de o rectificare bugetară deoarece, în luna august, la rectificarea bugetară, PSD a tăiat toți banii pentru programele START-UP NATION.

Doresc ca plățile pentru START-UP NATION să se regăsească în bugetul rectificat al țării. Îmi pare rău că trebuie s-o spun, dar la rectificarea din luna august practic s-au tăiat toți banii pentru START-UP NATIONS, sunt facturi neplătite, antreprenorii și-au luat credite punte și băncile bat la ușă. Nu trebuie să se întâmple ca, Doamne ferește, din cauza fostului Guvern incompetent, firmele să dea faliment! Nu cred că acesta e scopul programului START-UP NATION”, a declarat ministrul Virgil Popescu.

Subvenții, celor care merită!

Ministrul Economiei a vorbit și despre subvențiile la încălzire: „Trebuie să definim consumatorul vulnerabil! Nu e vorba despre nicio tăiere, vrem doar să vedem cine are nevoie cu adevărat de acestă subvenție”, a declarat Virgil Popescu.

Articolul precedentPREZENȚĂ DE PESTE 19 LA SUTĂ LA VOT, ÎN MEHEDINȚI, LA ORELE PRÂNZULUI, BĂRBAȚII, MAI HARNICI LA VOT
Articolul următorPrezență record de peste 240 la sută la o secție de votare din Mehedinți