MINISTRUL LIBERAL AL ECONOMIEI VEDE ALIANȚĂ DE DREAPTA PENTRU TURUL AL DOILEA

„Eu văd ca actuala alianță guvernamentală să funcționeze bine și în turul al doilea. Nici colegii de la ALDE nu-i mai văd să fie legați de alianța cu PRO ROMÂNIA deci nu văd de ce nu ar putea să susțină candidatul Klaus Iohannis”, a precizat ministrul Economiei și lider al PNL Mehedinți, Virgil Popescu, după primul tur al alegerilor prezidențiale.

Ascultați un interviu telefonic cu ministrul Economiei, Virgil Daniel Popescu, deasupra textului!

„Sunt ușor nemulțumit de rezultat, vom face o analiză amănunțită pe secțiile de votare și o să vedem exact ce a mers și ce nu. Evident că rezultatul este peste cel de la europarlamentare, cu Oltenia roșie, cu 5 puncte procentuale sub PSD înseamnă totuși un rezultat bun. Arată că suntem poziționați bine pentru a ataca alegerile locale și vom câștiga cât mai multe localități din Mehedinți. Mulțumesc mehedințenilor care l-au votat pe Klaus Iohannis și îi rog să fie alături de noi, pentru ca Iohannis să câștige în turul 2 și în Mehedinți” a declarat Virgil Popescu. La Mehedinți, Klaus Iohannis a câștigat 37.680 de voturi, adică 34,84 la sută din voturile valabil exprimate.

Mizăm pe aliații de la guvernare

O să avem un Birou Executiv Național și o să vedem ce alianțe vom face. Nu trebuie uitat că avem o alianță cu PMP, cu USR, cu colegii de la ALDE și această alianță va câștiga turul 2 al alegerilor prezidențiale. Deci eu văd ca actuala alianță guvernamentală să funcționeze bine și în turul al doilea. Nici colegii de la ALDE nu-i mai văd să fie legați de alianța cu PRO ROMÂNIA deci nu văd de ce nu ar putea să susțină candidatul Klaus Iohannis.

Articolul precedentTragedia de la Dănceu putea fi evitată. Incendiul a izbucnit din cauza coșului de fum deteriorat
Articolul următorGALERIE FOTO: Accident rutier în care au fost implicate două autoturisme!