„Poate, dacă îl zgâlțâim puțin și-l lăsăm repetent, devine prim-ministru.” Este speranța mărturisită de consultantul politic, Miron Mitrea, în cadrul emisiunii Culisele Puterii, de la Realitatea Plus, în ceea ce îl privește pe Florin Cîțu. „Nu se comportă ca un prim-ministru. Nu știm ce vrea să facă, nu știm încotro vrea să ducă țara, iar miniștrii își fac de cap. Ministrul Sănătății face imobiliare”, a atras atenția Miron Mitrea care vede o criză de autoritate la nivelul Guvernului.

În ciuda faptului că „fuge sub pulpana lui Orban”, Florin Cîțu nu reușește să impună proiectul de buget, nu-l urnește pe Vlad Voiculescu să crească siguranța pacienților, face din tot o prioritate și nimic nu se rezolvă efectiv. „Tare mult aș vrea de la domnul Cîțu să mă contrazică. Să-l văd că se pune în fruntea Guvernului și spune: liniște! E Guvernul Cîțu! Nu e Guvernul Voiculescu! Nu e Guvernul Popescu. E Guvernul Cîțu! E pe numele meu. Tu, Voiculescu, ai 3 zile să vii cu soluții ca să nu mai ia foc niciun spital. Nu că vom construi peste 7 ani. Acum! Exista soluții. Nu bubuie bugetul dacă angajam niște electricieni…. N-am crezut că o să ajung vreodată să spun că Ludovic Orban este un politician hotărât. Bravo USR, ați făcut un lucru bun! Ați schimbat primul ministru”, a comentat Miron Mitrea activitatea Guvernului Cîțu și a afirmat că șeful Guvernului apelează adeseori la autoritatea lui Ludovic Orban pentru a-și susține opțiunile. 

În cele din urmă ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, a fost ales premiantul săptămânii. Titlul acordat de emisiunea Culisele Puterii vrea să marcheze redeschiderea școlilor, soluție propusă și impusă de ministrul Educației. „Am ajuns să-i premiem pe cei care pur și simplu își fac treaba”, a adăugat consultantul politic.

Articolul precedentCORONAVIRUS: 1.975 cazuri noi, 72 de decese
Articolul următorCulisele Statului Paralel | Abuzurile din Justiție – Până unde mergeau presiunile. Noi dezvăluiri