Tronsonul 2 al Drumului expres Craiova – Piteşti, spre final. „O mobilizare exemplară a constructorului”, declară  ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. 

Stadiul fizic al lucrărilor este de 75%, a anunțat ministrul Transporturilor astăzi.

„Sâmbătă am făcut o vizită pe şantierul drumului expres Craiova – Piteşti. Am vrut să mă asigur că suntem în linie dreaptă pentru respectarea promisiunii că vom finaliza Tronsonul 2 anul acesta.

Tronsonul de 40 km. este vital pentru ocolirea oraşelor Slatina şi Balş. Toţi care vor circula pe acel tronson merită să nu piardă ore în şir în ambuteiaje.

Am văzut o mobilizare exemplară a constructorului. Sunt 1.400 de oameni pe şantier, 12 km. din totalul de 40 au două din trei straturi de asfalt, iar grinzile necesare pentru viaducte, poduri şi pasaje sunt produse în proporţie de 90% (o mare parte sunt deja şi ridicate pe structuri).

Mărturisesc că am o plăcere deosebită să văd şantiere unde, aşa cum se spune în branşă, <<se face producţie>>. Asta urmărim zi de zi la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii”- Cătălin Drulă 

 

Articolul precedentPANĂ de oxigen la spitalul Victor Babeș din Capitală – cel puțin 3 pacienți din TIR-ul de ATI AU MURIT
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 187. Lucian Bode, anunț cu efecte în lanț