Asociația Principele Nicolae continuă proiectul „Codrii de Mâine”, în Argeș. Prin proiect Asociația își propune să fie plantați cel puțin un milion de arbori în România, până în anul 2023.

Pe 16 și pe 23 octombrie noua acțiune de împădurire va avea loc în satul Corbi, comuna Corbi, județul Argeș.

Vor fi plantați 10 000 de puieți de salcâm alături de Nicolae al României.

Puieții vor fi plantați pe două hectare de teren afectate de alunecări.

(…) împădurirea în această zonă va ajuta. Corbi este o comună extrem de frumoasă, cu un peisaj spectaculos, mai ales priveliştea spre Munţii Făgăraş şi vârful Moldoveanu. La fel de impresionantă este şi mănăstirea Corbii de Piatră. Intenţia este să continuăm acţiunea şi în 2022 în comuna Corbi, unde alături de primărie am identificat 30 de hectare. Cu asociaţia mea am plantat din noiembrie 2019 un număr de 27.000 de puieţi, a declarat Nicolae al României.

Vă punem la dispoziție toate cele necesare și vom ține cont de toate regulile în vigoare, pentru buna desfășurare a evenimentului! Vă așteptăm doar cu voie bună și cu spor la plantat! Minorii pot participa doar dacă sunt însoțiți de un adult, declară organizatorii.

Iniţiativa Asociaţiei Principele Nicolae este susţinută şi de Primăria Corbi.

 

 

Articolul precedentBilanț coronavirus 13 octombrie: 15.733 cazuri noi și 390 de decese
Articolul următorTraficanţii de droguri din Dolj, Olt şi Mehedinţi, săltaţi de DIICOT. 53 de percheziţii în cele trei judeţe