Puțină răbdare și o inimă plină de bucurie pot face chiar și cea mai banală zi să pară magică. Trei zodii chinezești vor experimenta binecuvântările acestei energii în această săptămână. 

Această săptămână este plină pentru trei zodii chinezești. Există ceva mic și pentru noi ceilalți.

Dragostea nu este o destinație. Nu se termină la primul sărut și nici nu își îndeplinește scopul la prima răsturnare. Dragostea este o călătorie; ești chemat să faci loc pentru asta. Supărările și iritațiile sunt normale, dar semnalele roșii nu, scrie Sfatul Părinților. Comunicarea clară pentru a rezolva diferențele și neînțelegerile este normal, dar să te temi de a fi abuzat nu este. Cunoașterea diferenței dintre o relație sănătoasă și cea nesănătoasă te va scuti de la pierderea timpului prețios cu persoana greșită.

Fiecare relație experimentează multe momente de cotitură pe măsură ce indivizii învață și cresc împreună. Poți construi o relație sănătoasă dacă ești conștient de aceste momente de cotitură.
Relația se poate evapora dacă nu ești conștient de diferitele răsturnări. O persoană, din păcate, nu poate susține eforturile prea mult timp. Menținerea relației trebuie să fie întotdeauna un efort de echipă.

Iată care sunt cele trei zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în dragoste în săptămâna 2-8 octombrie 2023.

 

3. Bivol

Dragă Bivol, norocul tău în dragoste săptămâna aceasta este extraordinar! Aceasta este definiția clasică a norocului. Așa că nu fi surprins dacă totul pare să meargă bine în viața ta amoroasă în următoarele zile, de parcă universul ar fi decis să te binecuvânteze cu un serviciu secret.

Dacă ești singur, norocul tău în dragoste va înflori în compania oamenilor tăi preferați de pe Pământ. Fie că este vorba despre familia sau prietenii tăi, nu este evidențiat aici, dar vei beneficia de înconjurarea de toți oamenii iubitori care înseamnă cel mai mult pentru tine. Apoi, așteaptă ca norocul să te surprindă cu ceva dulce și special.

Dacă ești într-o relație, norocul tău în dragoste depinde de inițiativa pe care o iei săptămână. Acest lucru poate fi prin planificarea unei întâlniri speciale pentru voi doi, făcând ceva dulce pentru cealalta persoana care le atenuează anxietatea sau împachetând o cutie de prânz delicioasă pentru amândoi pentru următoarele zile, potrivit Sfatul Părinților. Fii creativ cu această energie!

 

2. Iepure

A rămâne cu persoana greșită nu o va transforma în cea potrivită. Norocul tău în dragoste în această săptămână se va manifesta ca o chemare clară în sufletul tău, care îți cere să fii atent la cine te înconjoară. Toate relațiile, fie ele romantice sau platonice, afectează orice altceva. Așadar, asigură-te că ai persoane de încredere în cercul tău interior.

Dacă ești singur, s-ar putea să te simți descurajat săptămâna aceasta de mulțimea de persoane disponibile pentru întâlniri, dar încurajează-te. Norocul tău în dragoste este puternic în această săptămână. Deci, în loc să fii fermecat de oamenii greșiți, vei vedea imediat prin jocurile lor. Aprinde o lumânare pentru recunoștință la sfârșitul săptămânii pentru a recunoaște acest noroc.

Dacă ești într-o relație, ești chemat să fii deschis cu privire la sentimentele și emotiile tale. Comunicați-vă nevoile în mod clar și stabiliți limite sănătoase, scrie Sfatul Părinților. Dacă cealaltă persoană nu reușește să recunoască sau se întoarce împotriva ta pentru a-ți exprima ceea ce este important pentru tine, este cu adevărat sufletul tău pereche sau o persoana care îți pierde timpul? Norocul ne poate da uneori curajul să facem alegerile corecte de viață. Nu pierde acest noroc.

1. Șarpe

Începi de la nimic și treci la ceva, dragă Sarpe. Aceasta este energia iubirii pentru tine în această săptămână. Posibilitățile nesfârșite în acest moment te binecuvântează. Pe ce cale vei merge? Vei lăsa frica să te ghideze spre a risipi această energie bună? Sau vei fi curajos și vei exprima inima ta celui care contează pentru tine?

Dacă esti singur, acorda atenție rutinelor și practicilor de auto-îngrijire. Îți amâni des obiceiurile? Sau ești bun la stabilirea limitelor și la îndeplinirea nevoilor tale? Cu cât ești mai conștient în acest moment despre modul în care interacționezi cu tine și cu lumea din jurul tău, cu atât mai repede poți manifesta dragostea adevărată care se potrivește frumos în viața ta și invers.

Dacă ești într-o relație, norocul tău în dragoste în această săptămână se va manifesta ca o strălucire atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău. Acest lucru va atrage oportunități frumoase pentru amândoi în mod individual, principalul beneficiu fiind pentru relație, scrie Sfatul Părinților. Unii dintre voi s-ar putea să beneficieze de planificarea unei scurte excursii de weekend cu partenerul vostru pentru a se răsfăța și a sărbători această energie bună!

Articolul precedentCum se turnau românii la Securitate? „Nu adunai like-uri, dar te ajutau vecinii să ajungi cunoscut unde trebuie” – documente CNSAS
Articolul următorFostul fotbalist Dănuţ Lupu, condamnat definitiv la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare