Astăzi, 16 iunie a.c., a avut loc ceremonialul de învestire în funcţia de subprefect al judeţului Mehedinți a doamnei Doina Dobre. La eveniment a fost prezent domnul Gheorghe Sorescu, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

”Mă bucur că se întregește echipa la dumneavoastră. Ceea ce vreau să precizez este că vă rog să primiți mulțumirile domnului ministru, ale mele ca secretar de stat care coordonez activitatea instituțiilor prefectului pentru gestionarea pandemiei în județul dumneavostră. Sunteți unul din județele unde numărul persoanelor infectate este mic în raport cu ceea ce se întâmplă la nivel național. Vă recomand să păstrați același mod de acțiune și aceeași implicare pentru că starea de alertă cu siguranță va fi prelungită și trebuie să fim în continuare foarte atenți pentru că este o problemă de sănătate publică. Vin provocări în continuare la Instituția Prefectului și ele se vor referi la ceea ce înseamnă programul POAD de ajutorare a persoanelor defavorizate, în toamnă vom avea alegerile locale, iar în iarnă cu siguranță avem alegerile generale. Deci iată că anul acesta este un an cu provocări, unde Instituția Prefectului este direct implicată și chemată să facă față”, a declarat domnul secretar de stat Gheorghe Sorescu.

”Am traversat o perioadă grea, cu multe provocări, activitatea instituției fiind concentrată pe gestionarea situației cauzate de pandemia de coronavirus și sigur ne aşteaptă o perioadă la fel de aglomerată cu organizarea a două rânduri de alegeri. O felicit pe doamna Doina Dobre pentru numirea în funcția de subprefect al județului Mehedinți și îi urez succes în activitate. Sunt bucuros că de astăzi voi face echipă și cu o primă doamnă, care ocupă funcția de subprefect în județul Mehedinți”, a spus domnul prefect Cristinel Pavel.

”Aș dori să mulțumesc Guvernului României pentru încrederea acordată pentru a ocupa această funcție. Mulțumesc, de asemenea, colegilor mei, domnului prefect și domnului subprefect, cu care sunt convinsă că voi face echipă foarte bună. Eu îmi doresc să facem performanță în această instituție”, a spus doamna subprefect Doina Dobre.

 

Articolul precedent100% TU DECIZI! Dacian Cioloș, fiu de milițian și văr cu șef din „Doi și-un sfert”
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 3. Prosop marca MARICA ™