În ziua de 05.10.2018, în jurul orei 21.15, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Vînju Mare, au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a pătruns fără drept în curtea locuinței unei femei de 66 ani, din comuna Livezile, județul Mehedinți.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției orașului Vînju Mare, iar din verificările efectuate a stabilit că o persoană ce purta o glugă pe cap și pe care victima nu a recunoscut-o, a pătruns fără drept în curtea locuinței acesteia, iar cand a fost depistat a încercat să întrețină relații sexuale cu ea.

Ulterior, ca urmare a activităților intreprinse cu celeritate, polițiștii au identificat persoana în cauză, fiind vorba de un bărbat de 20 ani, din comuna Livezile, județul Mehedinți.

În urma examinării medico-legale s-a stabilit faptul că persoana vătămată prezenta urme ale unui raport sexual recent, fapt pentru care bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvîrșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și viol, a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Mehedinți, iar în data de 07.10.2018, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunerea de arest la domiciliu, propunere însușită de procuror, ulterior fiind prezentat instanței de judecată, care, a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, cu interdicția de a părăsi țara.

Articolul precedentIncendii pe bandă rulantă în Mehedinți
Articolul următorTrei voluntari ISU Mehedinți s-au alăturat unui proiect al Fundației SMURD