Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, anunță că a emis o dispoziție pentru desemnarea comisiei care va verifica modul în care s-a derulat activitatea DGASPC referitoare la plasamentul minorei.

Mai exact, de la momentul la care fata a fost dată în grija asistentului maternal și până la momentul în care drepturile părintești au trecut la familia adoptatoare, în baza deciziei Curții de Apel Craiova.

„Am solicitat conducerii DGASPC Mehedinți demararea unei cercetări administrative la nivelul Compartimentului de adopții și post adopții și a Serviciului Management de Caz. Cercetarea va avea ca obiectiv activitatea coordonatorului Compartimentului de adopții și post adopții, doamna inspector I Pîrneci Valentina, a șefului Serviciului Management de caz pentru Copii, Boceanu Angelica, a managerului de caz, inspector I Violeta Morjan, fără a se limita la persoanele numite anterior. În funcție de constatările cercetării administrative, am solicitat demararea unor eventuale cercetări disciplinare, dacă situația o impune”, spune Aladin Georgescu.

Articolul precedentProtest în fața Prefecturii Mehedinți pentru fetiţa de 8 ani dată spre adopţie
Articolul următorCe a pățit un bărbat care s-a urcat pe bicicletă în stare de ebrietate