Alexandru a rămas fără picioare, dar nu și-a pus vreodată problema să se oprească. Muncește chiar mai aprig. Și nu în orice domeniu, ci în construcții. De curând, medicii i-au amputat și degetele de la mâna dreaptă, însă tot nu se dă bătut și e convins că va reuși, cu ajutorul credinței pe care o are în Dumnezeu. Alexandru a fost invitat în platoul emisiunii „Legile Puterii”, iar realizatoarea Alexandra Păcuraru, impresionată de credința și hotărârea sa, a anunțat că-l va ajuta să-și ducă la îndeplinire visul de a ridica o casă.

Singura supărare: materialele de construcții s-au scumpit enorm și se teme că, din cauza banilor puțini, progresează mai lent cu lucrările decât evoluează artrita care îl lasă fără câte o parte din corp. 

Impresionată de povestea și determinarea lui Alexandru, prezent în platoul emisiunii „Legile Puterii”, realizatoarea Alexandra Păcuraru a anunțat că împreună cu familia sa îl va ajuta să-și ducă la îndeplinire visul a-și ridica o casă.

„Fundația Maricel Păcuraru, fundația tatălui meu, patronată de fratele meu Ionuț Păcuraru va fi alături de tine și va avea grijă să ai toate materiale de construcție de care ai nevoie să-și ridici această minunată casă și îmi doresc din tot sufletul să fi exemplu și de fiecare dată când te invităm să vii la noi în platou și să ne arăți ce ai reușit să faci cu o singură mână, cea stângă, cu multă voință și multă dragoste de viața. Să-ți ajute bunul Dumnezeu!”, a anunțat Alexandra Păcuraru.

„Deci BCA-ul… e toată construită de mine, tot ce se vede construit aici. Deci materialele mi le aducea cineva, sau plăteam pe cineva să mi le aducă și îmi făceam eu, ușurel, cum voiam eu. Aici va veni baia, în sistem, știți, ca la spital. Cu rigips, aici oi dormi.
Toate într-un singur loc ca să nu deranjez pe nimeni. (…) toată viața mea mi-a plăcut să nu deranjez

Și nepoților mei le spun: uitați-vă la mine, învățați de la mine câte ceva: deci dacă unchiul nu are picioare și poate, voi niciodată, în viața voastră să nu ziceți nu pot. Indiferent ce sumă este. Să te gândești la unchiul: Bă, dacă ăla fără picioare putea, noi cum să zicem că nu putem?”, ne-a mărturisit Alexandru.

Articolul precedentRestricții. Chiar acum. Unde se întâmplă
Articolul următorLegile Puterii | Planul Guvernului pentru majorarea pensiilor. Scandal cu scântei pe facturi, cât vom plăti la iarnă