OAMENII LEGII ÎNCALCĂ LEGEA

Un echipaj de Poliție din județul Dolj a fost filmat de un participant la trafic în timp ce executa o depășire pe trecerea de pietoni în zona localității Podari, aflată pe drumul dintre Calafat și Craiova. Totul se întâmpla în urmă cu câteva zile, iar autorul filmării este un oltean din comuna Cetate, proaspăt întors din Olanda.

Acesta a rămas uimit când mașina Poliției l-a depășit pe linie continuă, după ce mersese în spatele lui circa 10 kilometri. Omul susține că polițiștii nu păstrau distanța legală și nici nu purtau centurile de siguranță și ne-a trimis filmul ca probă.

Un oltean din Cetate, care lucrează și trăiește în Olanda ne-a trimis un filmuleț realizat cu o cameră montată pe bordul mașinii. El a surprins un echipaj de poliție care încălca mai multe reguli de circulație. Nepăstrarea distanței legale între autovehiculele aflate în mers, depășirea pe linie continuă și chiar pe trecerea de pietoni! Acestea sunt isprăvile unui echipaj format din doi agenți de Poliție, la bordul unei mașini a Poliției din Dolj, cu numărul de înmatriculare MAI 37888.

Aventurile celor doi polițiști se petreceau pe drumul dintre Calafat și Craiova, în apropiere de localitatea Podari. Liviu Nistor, conducătorul auto care i-a filmat pe polițiști susține în filmulețul trimis că mașina Poliției a mers aproape 10 kilometri în urma lui. Erau la maxim 4 metri distanță, fără centuri de siguranță și fără a ține cont că se circula în condiții de iarnă, pe un carosabil înghețat și cu o vizibilitate foarte redusă.

La un moment dat, pe filmarea trimisă de Liviu Nistor se vede clar cum echipajul de Poliție ignoră semnificația indicatorului care avertiza asupra apropierii unei treceri de pietoni. Imediat după aceasta,mașina poliției depășește autoturismul din față, chiar pe trecerea de pietoni. Mai mult, în zonă se afla și indicatorul care interzice depășirea. Filmul postat pe pagina de Facebook a domnului Liviu Nistor a devenit în foarte scurt timp viral pe internet.

Articolul precedentPeste 100 de jandarmi în misiune de Ziua Națională în Mehedinți
Articolul următorUltima modă în rândul românilor: revelion ieftin la vecinii sârbi