ODĂ CU APLAUZE PENTRU DRAGNEA ȘI DĂNCILĂ, LA MEHEDINȚI (video)

APLAUZELE DOAMNELOR! Prezentă la conferința județeană a Organizației Femeilor Social-Democrate din Mehedinți, deputatul PSD de Vâlcea, Daniela Oteșanu i-a lăudat la scenă deschisă pe Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă și chiar le-a cerut celor prezenți să îi aplaude furtunos. Toată asistența s-a conformat. (vezi video!)

Daniela Oteșanu este deputat PSD de Vâlcea și președinte al OFSD Vâlcea. Ea a fost prezentă, sâmbătă, la Drobeta Turnu Severin, la conferința județeană extraordinară a OFSD Mehedinți, în compania ministrului Rovana Plumb pentru a participa la alegerea deputatei Alina Teiș în funcția de președinte OFSD Mehedinți.

În cuvântul său, deputata vâlceană a dorit să arate tuturor ce grijă a avut Liviu Dragnea pentru promovarea femeilor în politică. Zis și făcut! A luat cuvântul și a cerut tuturor să aplaude atât pe Dragnea, cât și pe Dăncilă.

Dragnea, apărat de doamne

„La nivelul conducerii PSD există un lider care este vinovat cam de orice se întâmplă în țara asta, inclusiv că sunt anumite zile în care plouă și altele în care bate vântul. Acest om a venit la școala de vară din 2016 și a spus-o de la microfon că este momentul, a simțit dumnealui așa, să dăm o șansă mai mare femeii să demonstreze în politică. A fost vorba și este vorba despre Liviu Dragnea, pe care vă invit să îl aplaudăm, este președintele partidului și ținem aproape de dumnealui”, a precizat deputatul Daniela Oteșanu.

Articolul precedentSONDAJ Partidul Realitatea. Românii vor un preşedinte nou. Încrederea în politicieni se prăbuşeşte
Articolul următorActivităţi organizate de ISU Mehedinţi pentru a marca Ziua Informării Preventive