Partidele politice își înlocuiesc membrii birourilor electorale ale secțiilor de votare pe ultima sută de metri

Mai mulți președinți ori locțiitori de secții de votare din județul Mehedinți s-au retras cu câteva zile înaintea de alegerile prezidențiale, invocând în cele mai multe cazuri motive de sănătate.

Potrivit unei decizii a Biroului Electoral Județean Mehedinți din 6 noiembrie, au fost soluționate mai multe cereri de înlocuire a unor președinți, locțiitori și membrii ai birourilor electorale ale secțiilor de votare și operatori de calculator din județul Mehedinți.

Astfel au fost înlocuiți 12 președinți și locțiitori de la secțiile de votare din comunele Vânători, Dumbrava, Corcova, Gogoșu, Oprișor, Hinova, Pădina, Voloiac, precum și la Drobeta Turnu Severin, Baia de Aramă și Strehaia. Aceștia au fost înlocuiți cu alte persoane aflate la dispoziția Autorității Electorale Permanente din corpul experților electorali.

De asemenea au fost înlocuiți 151 de membrii ai birourilor electorale ale secțiilor de votare, cele mai multe solicitări venind din partea următoarelor formațiuni politice: Alianța Electorală UN OM, UDMR, USR și Dreapta Liberală.

Articolul precedentNumărul divorțurilor, în creștere
Articolul următorMinistrul Fondurilor Europene avertizează: România riscă să piardă 300 de milioane de euro