Patru bărbați din Mehedinți au furat ceasuri de lux din Finlanda de peste 100.000 de euro

Un grup de români a fost arestat în Finlanda, iar un alt membru al grupării a fost reținut în Drobeta Turnu Severin, după ce au dat o spargere într-un magazin de lux, pagubele ridicându-se la 129.500 euro. 

Polițiștii mehedințeni au efectuat marți, 10 decembrie, patru percheziții domiciliare în colaborare cu polițiștii finlandezi la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din probatoriul administrat s-a stabilit că în data de 11.09.2019, patru bărbați de 28 de ani, 34 de ani, 38 de ani respectiv 39 de ani din Drobeta Turnu-Severin, Malovăț și Izvoru Bârzii au furat dintr-un magazin de lux de pe teritoriul Finlandei mai multe ceasuri de lux.

Prejudiciul este estimat la 129.500 euro. Oamenii legii nu au mai găsit nici un ceas la domiciliul bărbaților acuzați de furt, aceștia reușind să le vândă rapid pe piața neagră. Trei dintre suspecți au fost reținuți de autoritățile judiciare finlandeze, iar bărbatul de 28 de ani a fost reținut de polițiștii mehedințeni pentru 24 de ore în baza mandatului de arestare european.

Articolul precedentIncendiu la groapa de gunoi a Severinului. Focul a cuprins circa 50 de tone de gunoi menajer
Articolul următorRoxette și- a încheiat călătoria