Pește confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți au confiscat 49,75 kilograme de peşte, diferite specii, pe care un severinean le transporta cu autoturismul marca Opel şi pentru care nu deţinea documente de provenienţă.

În cadrul unei acţiuni de combatere a braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți au oprit în trafic un autoturism marca Opel, condus de un bărbat în vârstă de 52 ani, domiciliat pe raza judeţului Mehedinți.

La controlul autoturismului, oamenii legii au descoperit în portbagaj, cantitatea de 49,75 kilograme peşte, diferite specii, transportată în condiţii improprii, pentru care bărbatul nu deţinea documente de provenienţă.

Persoana în cauză a declarat că a cumpărat peștele și acesta era destinat pentru consum propriu.

Peştele, în valoare de 475 lei, a fost ridicat în vederea confiscării şi predat unei societăţi comerciale autorizate, conform prevederilor legale, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere, transport, comercializare fără documente pește.

 

Articolul precedentMehedințiul sub Cod Galben de vânt puternic
Articolul următorMașină în flăcări pe DN56 A, în localitatea Salcia