Piețele din Severin funcționează în aer liber! S-au găsit soluții pentru ca fiecare dintre noi să fie protejat, iar producătorii, care au muncit din greu, să își poată vinde marfa. Nu este o perioadă ușoară pentru nimeni, dar trebuie să fim uniți, să respectăm măsurile, pentru a nu lăsa virusul să ne doboare (PNL)

„Ca urmare a ședințelor de lucru ale prefectului județului Mehedinți, Cristinel Pavel, pentru a identifica soluțiile posibile astfel încât producătorii agricoli să poată comercializa produsele în continuare şi să fie respectate, totodată, şi măsurile de siguranţă sanitară, s-au luat următoarele decizii :

La nivelul municipiului Drobeta Turnu Severin, administrația piețelor agroalimentare va da jos geamurile, acest lucru fiind posibil din punct de vedere tehnic întrucât este vorba de tâmplărie tip PVC.

La Orșova, nu există această posibilitate, astfel că se vor amplasa mese pentru producători în aer liber, în fața pieței existente.

În restul județului, piețele în aer liber vor funcționa ca și până acum.

La întâlniri au participat reprezentanții instituțiilor deconcentrate de la Direcția de Sănătate Publică, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, precum și de la IPJ și ISU Mehedinți.

Producătorii noștri, care au trudit din greu, vor avea unde să își vândă produsele.

Vă rog pe această cale să aveți încredere în Guvernul liberal care pune mai presus de orice sănătatea și siguranța românilor, având în același timp grijă pentru economia României și producătorii autohtoni.” declară Viceprimarul din Severin, Daniel Cîrjan.

 

 

 

Articolul precedentDupă 200 de ani zimbrii s- au întors acasă, în Făgăraș
Articolul următorVIDEO ,,Spovedania lui Rizea” continua: Cum a fost “executat” Adrian Severin, cum a ajuns Remus Pricopie atât de sus