Polițiștii au identificat persoana care a dat foc la 27 de clăi de fân în satul Dâlma. Este vorba de un minor de 17 ani, din comuna Bala.

Polițiștii orașului Baia de Aramă au fost sesizați prin 112, de către o persoană de 29 ani, din comuna Bala, județul Mehedinți, cu privire la faptul că pe raza satului Dîlma, la mai multe clăi de fân, a izbucnit un incendiu.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală  Baia de Aramă, ocazie cu care s-a constatat că aspectele sesizate se confirmă, incendiul fiind lichidat în totalitate de către specialiștii I.S.U. Mehedinți, fără a exista pericol de extindere a acestuia.

Extinzând cercetările, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală  Baia de Aramă au identificat persoana bănuită de comiterea infracțiunii, fiind vorba de un minor de 17 ani din comuna Bala,  cercetat în stare de libertate pentru distrugere.

Pentru stingerea acestui incendiu, care a izbucnit duminică noaptea, la ora 01.52, au intervenit pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Baia de Aramă, cu două autospeciale cu apă și spumă.

Au fost cuprinse de flăcări un conac, construit din lemn și învelitoare de țiglă, pe o suprafaţă de circa 30 mp, precum și 27 de clăi de fân în șase locații. Pompierii au intervenit timp de peste cinci ore pentru a stinge în totalitate flăcările.

 

 

 

 

Articolul precedentPrimarul Marius Screciu: „Primăria Drobeta Turnu Severin păstrează aceleași salarii ca și în 2018”
Articolul următorSuspecții în cazul omorului de la Scăpău au primit mandate de arestare preventivă