Nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice. De asemenea nu au fost instituite restricții de viteză sau de tonaj, anunță centrul InfoTrafic.

Situația traficului pe arterele principale se prezintă astfel;

– Autostrada A1 București-Pitești nu sunt probleme privind fluența traficului. Carosabilul este umed, la această oră este acoperit cu zăpadă pe anumite tronsoane.

– A2 Bucuresti- Constanta, între  Km 10(București)- 64( Lehliu Gară, jud. Călărași), precipitații sub formă de zapada. Pe toate tronsoanele, traficul este redus.

– Autostrada A3 București-Ploiești, pe întreg tronsonul, km 6(loc. București  până la km. 68(Bărcănești), carosabilul este la negru umed, excepție în zona podurilor.

Județul Prahova, pe DN1A de la km 138(loc. Valea Popii) și până la km 160(loc. Cheia), pe anumite tronsoane carosabilul este parțial acoperit cu zăpadă. Pe restul arterelor, carosabil este la negru umed.

În județul Argeș, pe DN7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, la km. 152+500 de metri(loc. Vărzaru, din cauza unui autotren rămas imobilizat(defecține tehnică) pe suprafața de rulare, sensul către Vâlcea este blocat, circulându- se pe dirijat pe un sens. Din această cauză, s-au format coloane de vehicule, pe ambele sensuri, pe aproximativ 2 km.

Sunt tronsoane rutiere, situate în zona montană, puțin circulate, unde pe suprafața de rulare se găsește un strat de zăpadă, de aproximativ  1- 2 cm;

– DN 67D km 58+000 – 73+830 Obarsia Closani – Cerna Sat, jud. Gorj;
– DN 67C km 26+000 – 34+800 Novaci-Ranca, jud. Gorj;
– DN 7A km 45+000 – 86+601 Voineasa, jud. Vâlcea – limita jud. Hunedoara.

Articolul precedentRecomandări pe timp de iarna pentru șoferi
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 122. Numiți un metal prețios din 3 litere