Ploi și caniculă astăzi în România. Este cod galben de ploi torențiale și vijelii valabil în 19 județe, începând de la această oră, până marți, 30 august, ora 10.00.

Sudul țării se află sub incidența codului galben de caniculă.

În Banat, Crișana, Maramureș, vestul Olteniei, în cea mai mare parte a Transilvaniei, nord-vestul Moldovei, în Carpații Occidentali, în nordul Carpaților Orientali și local în Carpații Meridionali este alertă meteo de ploi. Sunt anunțate averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină.

În sudul țării este alertă meteo de caniculă, alertă meteo valabilă pe 29 august și 30 august. Temperaturile maxime se vor situa în general între 32 și 37 de grade. În regiunile sud-estice disconfortul termic se va menține ridicat și pe parcursul zilei de miercuri, 31 august.

Județele aflate sub incidența codului galben de caniculă sunt: Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Dolj, Iași, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea, Ialomița, Constanța, Ilfov, Călărași, Giurgiu, Olt, Teleorman.

 

 

Articolul precedentFrăția Dragnea-Băsescu: PLANUL ASCUNS cu statul paralel – combinații periculoase! Dragnea, reacție șocantă când a fost pus în fața DOVEZILOR
Articolul următorCartianu: Dragnea minte de rupe. El era însuși statul, Băsescu era președinte, el controla guvernul. Aveau totul de partea lor