Policlinica pentru Sportivi din Craiova va fi reabilitată printr-un proiect cu fonduri europene, anunță Consiliul Judeţean Dolj.

Contractul de finanţare, cu o valoare totală de peste 550.000 de euro, a fost semnat de către președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, şi de Marilena Bogheanu, directorul general al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia.

Proiectul vizează creșterea eficienței energetice a Ambulatoriului de Specialitate pentru Sportivi situat pe strada Aleea Voinicului, clădire aflată în patrimoniul Consiliului Judeţean.

Policlinica oferă servicii medicale pentru sportivi din şapte județe – Dolj, Gorj, Olt, Mehedinți, Vâlcea, Argeș și Teleorman, iar transformarea ei într-una modernă devenise o necesitate, declară oficialii.

Articolul precedentBilanț COVID pentru ultimele 24 de ore: 1.345 de cazuri noi și 45 de decese/ La ATI sunt internați 458 de pacienți
Articolul următor100% TU DECIZI! Marius Stan, metalurgistul fotbalist ajuns politician. Acuzații de devalizare a Clubului Oțelul