Politicienii locali, printre primii severineni veniți la vot

Politicienii locali au votat la primele ore ale dimineții la Drobeta Turnu Severin. Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, președintele Organizației PSD Turnu Severin, a venit la secția de votare însoțit de soția sa, la primele ore ale dimineții.

Am votat cu inima, am votat pentru seriozitate, pentru o țară liniștită și în care toată lumea să își aibă locul ei. Sper ca astăzi românii să înțeleagă că o femeie ar trebui în acest moment să conducă România. Femeile sunt cunoscute pentru seriozitatea lor, pentru conștiinciozitate, pentru dorința de a face lucrurile bine și de a echilibra lucrurile. Spor la vot tuturor”, a declarat primarul Severinului, Marius Screciu.

Și președintele PLUS Mehedinți, Sorin Popescu, a votat la primele ore ale dimineții la secția de votare amenajată în școala nr. 10 din Turnu Severin.  

„Am votat pentru schimbare, pentru a duce în fruntea țării un președinte care să nu fie din vechea gardă politică, un om nou, care să se implice și să fie mai prezent în viața publică”, a spus Sorin Popescu.

 

Articolul precedentMinistrul Economiei, Virgil Popescu: Eu am votat pentru o Românie normală
Articolul următorAproape toți deţinuţii cu drept de vot de la Penitenciarul Turnu Severin au votat