Severinul se pregătește de sărbătorile de iarnă. Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin a pregătit un iluminativ festiv diferit de anii trecuți.

Pornirea întregului sistem de iluminat public festiv va avea loc, așa cum sunt obișnuiți severinenii, pe data de 30 noiembrie.

Având în vedere că anul acesta împlinim 100 de ani de la Marea Unire, tema iluminatului festiv va fi una legată de Centenarul Marii Uniri. Astfel, culorile roșu-galben-albastru, culorile drapelului României, vor fi prezente în multe din instalațiile de iluminat festiv de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, parcul central de la Fântâna Cinetică, bradul de pe strada Crișan, precum și de pe sediul Primăriei.
Și anul acesta, ca și în anii precedenți, toate costurile legate de iluminatul festiv vor fi suportate de operatorul privat care gestionează iluminatul public”, a declarat viceprimarul Daniel Cîrjan.

De asemenea, pentru prima dată după 1990, și în Turnu Severin se va organiza un târg de Crăciun după modelul altor târguri din orașele mari ale României.

Articolul precedentAccident grav pe centura ocolitoare a Severinului. O persoană a decedat
Articolul următorZilele Palatul Culturii “Teodor Costescu”. Se sărbătoresc 94 de ani de existență