Premierul Nicolae Ciucă a fost prezent astăzi într- o vizită pe platforma industrială de la Mioveni, la Uzinele Dacia.

VIDEO

https://fb.watch/g7InQpSiC-/
 există perspective

Uzinele Dacia au o șansă de dezvoltare atât pentru următorii zece ani cât şi pentru perioada care va urma, este de părere premierul, subliniind faptul că peste în peste 40 de ţări sunt exportate autovehicule produse în România.

Nicolae Ciucă a făcut referire și la potențialul producătorului auto de a se adapta la noile cerinţe de mediu de la nivelul Uniunii Europene, atât intenţia de a produce energie verde, cât şi aceea noi modele cu emisii reduse.

La Mioveni lucrează în prezent 15 mii de oameni și mai sunt alți 150 de mii de angajați ai unor firme care sunt direct influențate de activitatea Dacia. 

Conducerea Grupului Renault a discutat astăzi cu premierul Nicolae Ionel Ciucă și cu Președintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu.

Guvernul României a aprobat ieri  Ordonanța de Urgență  prin care va sprijini financiar consumatorii industriali mari în contextul costurilor majorate pentru energia electrică. Valoarea este de 1,5 miliarde de euro. 

 

 

Articolul precedentPloi astăzi, în mai multe zone ale țării
Articolul următorDJ 670, Malovăț (DN 67)-  Marga a fost reabilitat de CJ Mehedinți, cu fonduri europene și fonduri de la bugetul județului