Scandalul dintre liberali și social democrați continuă în județul Mehedinți, pe tema alocării bugetului pe anul 2020. Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu s-a lăudat că a aprobat bugetul și a băgat mulți bani pentru investiții.

În replică, liderul PNL Mehedinți Virgil Popescu îl acuză că a lăsat fără bani de salarii și funcționare pe cei de la DGASPC. Și nu numai, ci și peste 1.000 de beneficiari instituționalizați.

”Cu regret constat că Aladin Georgescu uită că este președintele Consiliului Județean Mehedinți, iar asta aduce cu sine unele obligații. La aprobarea bugetului pe anul 2020 a lăsat fără salarii peste 750 de persoane, care fac o muncă importantă la DGASPC, și peste 1.000 de beneficiari instituționalizați (copii, bătrâni, persoane cu dizabilități). De ce? Pot doar bănui că a vrut să se răzbune pe directorul de acolo. Însă nu s-a răzbunat pe o anumită persoană, ci pe mai multe, pe cetățenii județului care au nevoie de protecție. Iar argumentul ”am pus bani la investiții” arată o doză de ticăloșie, având în vedere că a tăiat bani de la Direcția pentru Protecția Copilului. Una dintre datoriile președintelui CJ Mehedinți când a făcut bugetul era să asigure sumele necesare pentru buna funcționare a instituțiilor pe care le are în subordine. NU a făcut-o! Iar a acuza Guvernul PNL este doar IPOCRIZIE! Țin să îi reamintesc că, spre deosebire de Guvernul PSD, anul acesta Guvernul PNL lasă excedentul bugetar la dispoziția CJ, deci domnul Aladin Georgescu TREBUIA să respecte legea și să aloce sumele necesare pentru plata salariilor la DGASPC”, este mesajul transmis de Virgil Popescu.
Articolul precedentAmenzi de peste 20.000 de lei șoferilor neatenți
Articolul următorPrichindeii de la grădinița Montessori au învîțat despre opera lui Constantin Brâncuși