PRIMARUL SEVERINULUI A VOTAT, ALĂTURI DE SOȚIA SA

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin a votat încă de la ora 9:00 la Școala generală nr. 8, acolo unde este arondat. A venit la vot alături de soția sa și a precizat că acest scrutin este fundamental pentru viitorul copiilor noștri.

Primarul Marius Screciu a dorit să fie printre primii care votează pentru referendum și s-a prezentat la secția nr. 52, amenajată la Școala generală nr. 8 din municipiu,la ora 9:00. A venit însoțit de soția sa, Gențiana și a precizat că avotat „un DA hotărât pentru familie”.

La ora la care a votat primarul, din cei 1789 de alegători înscriși pe listele electorale permanente la secția 52, se prezentaseră la vot doar 15.

„Am votat un DA hotărât pentru familia tradițională, așa cum o știm noi de la bunii și străbunii noștri, mi-aș dori ca severinenii să vină la vot în număr mare și acest referendum să fie validat. Familia tradițională este sfântă și avem datoria să o apărăm, pentru a apăra valorile tradiționale și viitorul copiilor noștri”, a declarat primarul Marius Screciu,la ieșirea din secția de votare.

Articolul precedentAJOFM Mehedinți anunță cursuri de formare profesională pentru șomeri
Articolul următorDEZINTERES TOTAL PENTRU REFERENDUM, LA MEHEDINȚI