Liderul Pro România Mehedinți, Cornel Stroescu, critică proiectul Legii Pensiilor pe care îl consideră „o mare amăgire, un proiect tratat cu lipsă de responsabilitate de către cei care și-au asumat acest proiect”. Acest proiect a trecut deja de votul senatorilor și a ajuns în Camera Deputaților.

Acest proiect ascunde un lucru extrem important în opinia coordonatorului Pro România Mehedinți, Cornel Stroescu, și anume faptul că pensiile nu vor fi indexate odată cu 1 ianuarie 2019, așa cum se așteaptau oamenii:

”Pensionarii sunt tratați cu maximă iresponsabilitate de către Guvern. Nu poți să amăgești la nesfârșit această categorie de oameni. Pensionarii trebuie să știe exact când și în ce condiții va intra în vigoare această nouă lege”.

Pro România a anunțat deja că va susține un amedament potrivit căruia legea care prevede majorări de pensii să intre în vigoare anul viitor, nu în 2021:

”În România a avut loc o explozie a prețurilor, iar inflatia pe primele 6 luni a fost de 5,4%, conform BNR. Pensiile nu au fost însă modificate. Nu ar fi prima dată când acest guvern nu indexează pensiile la 1 ianuarie, dar noi vrem ca oamenii să nu mai fie mințiți și să știe care este situația privința acestor indexări atât de lăudate de guvernanți”, a mai spus Cornel Stroescu, coordonatorul Pro România Mehedinți.

 

Articolul precedentSpectacol de varietăți „Merry Christmass! Ha ha ha!”, marca Cavalerii Râsului
Articolul următorUn bătrân și-a recuperat banii pe care îi credea pierduți