Cătălin Oprișan, cunoscut pentru comentariile și interviurile remarcabile pe care le-a făcut de-a lungul anilor, se alătură trustului Pro TV pentru o nouă emisiune care va fi disponibilă, începând de joi, pe platforma de streaming VOYO și pe site-ul sport.ro.

Show-ul se va numi Arena SPORT.RO și în fiecare săptămână le va aduce tuturor urmăritorilor informații despre cele mai relevante evenimente sportive ale momentului, din diverse domenii, comentate în stilul consacrat de Oprișan, dar și de invitații speciali pe care îi va avea aproape.

Cătălin Oprișan, care în acest moment lucrează și la matinalul Kiss FM și realizează și un podcast, a declarat: „Prima oară am colaborat cu cei din Departamentul Sport al Pro TV în 1996, așa că după… 27 de ani revin, cu bucurie, în Pache Protopopescu. Am acceptat propunerea deoarece cred că astăzi e nevoie de o emisiune care să trateze fenomenul sportiv într-un mod puțin diferit, pe înțelesul tuturor. Ne vom concentra nu numai pe fotbal, o mare pondere o vor avea materialele din celelalte domenii, dar și discuțiile cu invitații”.

Cătălin Oprişan a lucrat ani la rând în echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Sursa: Tabu.RO

Articolul precedentAmbasadorul Israelului la București: „Nu suntem interesați de extinderea conflictului cu Liban sau Iran”
Articolul următorAutorul atacului terorist de la Bruxelles, în care au murit doi oameni, a fost reținut