Vremea face prăpăd în țară. Este cod galben de ploi puternice și vijelii.

Astăzi, vremea se va răci, astfel că în vest, centru şi nord, maximele termice vor fi mult mai scăzute decât cele normale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade în nordul Moldovei şi 21 de grade în Lunca Dunării. Cerul va fi mai mult noros și vor fi averse, pe alocuri însoţite de descărcări electrice. 

Local, în Moldova şi în zona montană, cantităţile de apă vor fi însemnate şi se vor acumula peste 30…40 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Oltenia şi Moldova, dar şi pe crestele montane.

În București, vremea se va răci faţă de ieri. Dimineata avem 10-12 grade si la amiaza, nu mai mult de 18-19 grade. Cerul va avea înnorări şi temporar va ploua, iar trecător vor fi condiţii şi de descărcări electrice.

La munte, vremea se va răci, iar cerul va fi noros. Va ploua mai ales sub formă de averse, iar la altitudini de peste 1700 m, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă sau ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste. 

Articolul precedentUn nou Inspector Școlar General al ISJ Mehedinţi
Articolul următorAtenție! Se caută rute ocolitoare. Circulație alternativă pe DN 64- Caracal – Râmnicu Vâlcea