Prognoza meteo pe septembrie a fost emisă de ANM. Potrivit meteorologilor, toamna se instalează în toată țara. Află cum va fi vremea, în fiecare regiune a țării, în intervalul 4 septembrie – 2 octombrie 2023. 

Prognoza meteo săptămâna 4 septembrie 2023 – 11 septembrie 2023

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru prima săptămână a lunii septembrie, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea de est a țării,vdar și deficitar în regiunile vestice și nord-vestice.

Prognoza meteo săptămâna 11 septembrie 2023 – 18 septembrie 2023

Și în a doua săptămână a lunii, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor avea o tendință excedentară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile montane și în cele estice.

Prognoza meteo săptămâna 18 septembrie 2023 – 25 septembrie 2023

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în regiunile sud-estice, potrivit prognozei.

Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Prognoza meteo săptămâna 25 septembrie 2023 – 2 octombrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

La nivelul întregii țări, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. 

Articolul precedentVIDEO Marcel Ciolacu i-a vizitat, la Bruxelles, pe românii răniţi în explozia de la Crevedia: „Starea de sănătate a unuia dintre pompierii noștri evoluează bine”
Articolul următorHoroscop weekend 2-3 septembrie. Planeta iubirii, Venus, iese din retrograd. Cum vor sărbători zodiile acest eveniment