Astazi, vremea se va menține frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări trecătoare în regiunile sudice și sud-estice, unde și vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări pe parcursul zilei.

În Dobrogea și Muntenia vor fi viteze de 55…65 km/h, iar pe litoral și în bazinul vestic al Mării Negre, rafalele vor depăși 70 km/h. Temperaturile maxime, comparabile cu cele din ziua anterioară, se vor situa între 23 și 30 de grade.

În prima parte a zilei, izolat, în special pe văi și în depresiuni vor fi condiții de ceață.

În Bucuresti, vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit în ultima decadă a lunii septembrie; temperatura maximă va fi de 28…30 de grade (cu 5…6 grade peste media climatologică a datei). Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare pe parcursul zilei, când vor fi rafale de 55…60 km/h. 

La munte, vremea se va menține predominant frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va fi variabil în masivele sudice și mai mult senin în restul zonelor montane. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu unele intensificări pe creste mai ales pe parcursul zilei, cu viteze în general de 40…55 km/h. 

 
 
Articolul precedentSchema caracatiței din jurul lui Buzatu și Savin-Farmazon. Anca Alexandrescu a demascat prăduirea județului Vaslui prin cumetrii, corupție și protecție politică la nivel înalt
Articolul următorFumatul interzis în mașină și în parcuri. Amenzi usturătoare pentru fumători