Sute de angajați STB, cărora li s-au adăugat și colegi din marile orașe, protestează, la această oră, în Capitală. Angajații sunt nemulțumiți de faptul că peste 200 de șoferi au fost concediați, dar și de atitudinea conducerii atât față de problemele oamenilor, cât și de starea parcului auto.    

Sindicatul STB protestează până la ora 17:00, la sediul societăţii, ca urmare a „abuzurilor conducerii societăţii privind concedierea unui număr de peste 222 conducători de vehicule chiar în Săptămâna Patimilor”, din simplul motiv că au solicitat public respectarea contractului colectiv de muncă.

De asemenea, sindicaliştii acuză atât conducerea societăţii, cât şi autorităţilor locale, de „genocidul social”.

Din solidaritate cu membrii Sindicatului Transportatorilor din Bucureşti (STB) şi în sprijinul mişcării sindicale la nivel naţional, şi-au anunţat participarea sindicalişti din cele mai importante oraşe din România: Braşov, Iaşi, Craiova, Ploieşti, Constanţa, Galaţi, Tg. Jiu, Suceava, Tulcea, Vaslui, Baia Mare, a mai transmis sindicatul Transportatorilor din Bucureşti (STB).

VEZI ȘI: Sute de șoferi și vatmani ai STB, care au refuzat să iasă pe trasee în timpul grevei ilegale, au fost concediați

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentMesaje capcană primite pe telefoane în aceste zile
Articolul următorArticol retras din magazine