PSD MEHEDINȚI ESTE ȘI NU PREA ESTE ANTI-DRAGNEA

Organizația PSD Mehedinți s-a plasat încă de la începul scandalului în tabăra anti Dragnea. Acum, nimic nu mai e sigur în această privință deoarece patru primari PSD din Mehedinți spun că indiferent de poziția președintelui Aladin Georgescu, ei îl susțin pe Liviu Dragnea. Chair dacă ei nu fac parte din CexN și nu pot vota, au plecat la București pentru a susține că liderul PSD Mehedinți, Aladin Georgescu nu a consultat Biroul Județean atunci când s-a decis să fie împotriva lui Dragnea. Lângă ei s-au alăturat și doi parlamentari mehedințeni ai PSD, Alina Teiș și Vlad Bontea.

Patru primari PSD din Mehedinți  – Marius Screciu (Drobeta Turnu Severin), Constantin Trușcă (Șimian), Lucian Coandă (Bâcleș) și Ionuț Stoican (Isverna) au ținut să fie prezenți la Palatul parlamentului, acolo unde se ține ședința CexN, pentru a-și manifesta susținerea totală față de Liviu Dragnea în măcelul cu tabăra Stănescu – Firea – Țuțuianu.  Cei patru spun că PSD Mehedinți nu este împotriva lui Dragnea și că președintele județean, Aladin Georgescu, ar fi luat de capul lui decizia de a vota contra.

„Noi am stabilit ieri de dimineață să avem un comitet executiv, ca domnul președinte să primească un mandat pentru modul cum va vota azi. Domnul președinte a fugit, nu a vrut să țină niciun comitet executiv, din câte am înțeles, în acest moment vrea să se abțină, nu votează nici cu unul, nici cu celălalt, noi suntem aici să-l susținem pe domnul Dragnea , echipa de la Mehedinți, primarii, suntem pentru continuitate, pentru continuarea programului de guvernare.”, a declarat primarul Marius Screciu, președinte executiv al PSD Mehedinți.

Potrivit psnews.ro/mehedinți , primarii Marius Screciu, Constantin Trușcă, Lucian Coandă și Ionuț Stoican au transmis că indiferent de poziția lui Aladin Georgescu ei îl susțin pe Liviu Dragnea și au venit la București să îi transmită acest lucru. Cei patru au fost însoțiți, în fața camerelor, și de parlamentarii Vlad Bontea și Alina Teiș. Niciunul din cei șase susținători ai lui Dragnea nu fac parte din CExN, așa că nu pot vota nici pro și nici contra, dar sunt acolo pentru a fi alături cu sufletul de Dragnea.

Mai mult, Marius Screciu a declarat că Aladin Georgescu nu a fi ținut ședința statutară și ar fi „fugit”. Și din ce știu ei, președintele PSD Mehedinți ar avea de gând să se abțină la votul de astăzi…

Articolul precedentRata şomajului în judeţul Mehedinţi, de 8,37 %
Articolul următorWeekend plin de evenimente în Mehedinți