Astăzi avem o ediție specială a emisiunii „Culisele Statului Paralel”. La ora 18:00, vom da cărțile pe față și vom discuta cu omul pentru care mii de români au ieșit în stradă să-l susțină. Apoi i-au cerut demisia. 

În 2012, Raed Arafat era susținut de mii de români. Toți politicienii si-l doreau în echipa lor! “Arafat dă impresia omului pe care ţi l-ai dori cu tine într-o ambulanţă dacă ai suferi un atac de cord”, scria New York Times.

Raed Arafat a construit un sistem de urgență la care multe țări râvnesc. Realizările sale sunt incontestabile, însă au apărut și controversele după o serie de tragedii. Prăbusirea avionului în Apuseni sau a elicopterului în lacul Siutghiol, tragedia de la Colectiv sunt doar câteva dintre momentele care au șocat întreaga țară. Românii așteaptă și acum răspunsuri.

Ce s-a întâmplat atunci? Cine a greșit? S-au îndreptat erorile? Mulți au încercat să dea vina pe Arafat. Dar poate un om să lupte cu un întreg sistem? Ce s-a întâmplat în momentele de cumpănă și ce provocări ne așteaptă în viitor? Când va veni valul 4 și cât va mai dura, de fapt, pandemia? Vom fi din nou închiși în case? Când vom reveni la viața normală? Toate răspunsurile la aceste întrebări le primim de la Raed Arafat, de la ora 18:00, la Culisele Statului paralel. 

Articolul precedent153 cazuri noi de COVID, în ultimele 24 de ore. Situaţia din fiecare judeţ
Articolul următorA fost actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat