Un coridor uman va fi deschis la granița cu Egiptul. 240 de români se află, luni dimineață, la granița dintre Fâșia Gaza și Egipt și așteaptă să poata trece în țara vecină, unde sunt pregătite autobuze care să îi ducă la aeroprt, susțin surse citate de Realitatea PLUS. De la aeroport, românii ar urma să fie aduși în țară.

Din moment în moment, granița sudică dintre Fâșia Gaza și Egipt va fi deschisă pentru ca civilii să poată părăsi zona de conflict!

Aceștia așteaptă în prezent să primeasca undă verde ca să treaca frontiera spre Egipt. De acolo, românii vor fi duși spre aeroport cu autocarele, iar de acolo aduși cu avionul în Capitală, susțin sursele citate. 

Informația se află pentru moment în mijlocul unor controverse, și asta deoarece cei de la cabinetul lui Benjamin Netanyahu au negat că ar exista un astfel de acord.

În ultimele 12 ore, au avut loc cele mai intense bombardamente conduse de armata israeliană de la începutul războiului și până acum, susțin localnicii din Gaza. Între timp, s-a ajuns la un acord de încetare a focului în sudul fâșei Gaza.

Articolul precedentFilelist, cel mai mare site de torrente din România, se închide după 16 ani
Articolul următorReforma pensiilor speciale ajunge în Parlament, dar beneficiarii și-au păstrat aproape toate privilegiile