Astăzi, până la ora 17:00, circulația va fi restricționată pe cea de- a doua bandă pe autostrada A1 București-Pitești, sensul către Capitală, la kilometrul 86, pe raza localității Teiu, județul Argeș.

Are loc înlocuirea parapetului metalic.

Tot astăzi, în intervalul orar 07:30 – 19:00, pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, pe tronsonul kilometric 264+400 de metri – 264, pe raza localității Săliște, județul Sibiu, se efectuează lucrări pentru teste de laborator. Astfel, banda de urgență și banda unu vor fi restricționate.

În perioada 22 septembrie, ora 09:30 – 24 septembrie 2020, pe sensul de mers Sebeș către Sibiu al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 306, în zona municipiului Sebeș, județul Alba, se efectuează lucrări pentru reparații rosturi de dilatație. Din acest motiv, vor fi restricționate banda de urgență și banda unu.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 72. Să votezi de două ori este FURT, dar acum s-a rezolvat!
Articolul următorEste momentul ca și Mehedințiul să aibă o șansă! Mehedinți are nevoie de o nouă conducere pentru a implementa proiecte de dezvoltare!