La această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu traficul restricționat ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile.

Se circulă în condiții de ceață pe mai multe artere rutiere din județele Constanța și Tulcea, vizbilitatea fiind redusă sub 200 de metri.

Pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 193 – 212 (loc. Murfatlar – loc. Constanța), dar și pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea, vizibilitatea este scăzută sub 100 de metri.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al DN4, în zona localității Popești-Leordeni.

De asemenea, trafic intens este și pe Centura Capitalei, pe raza localităților Pantelimon, Berceni și Domnești.

Pe sensul de mers către Sibiu al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 308, pe raza localității Sebeș, județul Alba, au loc lucrări de reparații la rosturile de dilatație ale podului din zonă. Astfel, până la data de 16 septembrie 2020, banda de urgență și banda unu vor fi restricționate. Restricția se aplică și pe timpul nopții.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 62. Politica… la microscop
Articolul următor1.136 de noi cazuri de COVID 19. Situația infectărilor, pe județe