Românii nu scapă de valul de scumpiri! După produsele alimentare, ratele uriașe, acum s-au scumpit și produsele de igienă. Șamponul, de exemplu, a ajuns să coste peste 50 de lei în unele magazine. Și produsele de curățenie costă mai mult.

Prețurile la produsele de igienă au explodat în magazinele din România. Oamenii au fotografiat mai multe sticle de șampon care sunt cu mult mai scumpe decât cele din străinătate.

Postarea a stârnit sute de comentarii în care românii spun că viața e foarte scumpă în țară.

„Ne spălăm mai puțin!”, a scris un cumpărător în descrierea care însoțește imaginea.

„Căutați produse de igienă personală (șampon, geluri de duș, deodorante etc) făcute în vest sau importate din vest. Sunt mai ieftine și mirosul persistă mult mai mult decât la Nivea-urile, Dove-urile etc făcute pentru țările din estul Europei.

La Super Mercato de exemplu găsiți geluri de duș, anti perspirante etc la 15-20 lei și sunt importate din Italia și mirosul chiar persistă spre deosebire de ce găsești în magazinele de la noi. Sau în Carrefour găsiți produse made in France care sunt cu mult peste brand-urile cunoscute”, a scris un alt cumpărător.

„Puteți să mulțumiți Procter & Gamble la fel de mult, au scumpit și scăzut la gramaje într-un mare fel. De exemplu: Ariel lichid scade de la 2.2 litri la 2 litri și se livrează cu aproximativ 50 lei fara TVA și adaos ul magazinului. Spor la cumpărături”, a scris un alt cumpărător.

„In UK e £3 ăla de 400ml, deci echivalentul ar fi undeva la 5, jumătate de preț fata de cel din poza”, a mai scris un alt român.

„Și eu am pățit în vară cu un gel de dus de la Dove la 73 lei. Am rămas mască la casă, se pare ca doar acel sortiment cu ceva relaxing e mai scump. Ce relaxare când vezi prețul ăla?”, a mai spus o altă persoană.

Se pare că nu doar prețurile la produsele de igienă au crescut, ci și cele de curățenie.

Articolul precedentNetanyahu amenință că va „distruge” Hamas și anunță intensificări ale atacului israelian
Articolul următorÎncă o dronă a căzut în România: crater uriaș în locul în care s-a prăbușit