Șase capete de acuzare pentru primarul Orșovei

Judecătoria Drobeta Turnu Severin a dispus începerea fazei de judecată în dosarul în care primarul Orșovei este acuzat de săvârșirea mai multor infracțiuni.

Magistrații severineni au respins în data de 16 decembrie excepţiile invocate de către Marius Stoica, primarul municipiului Orșova.

”Constată competenţa materială, teritorială şi personală a instanţei, precum şi legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în dosarul nr. 349/P/2018 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Orşova în care s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului Stoica Marius Simion sub aspectul săvârşirii a: – două infracţiuni de delapidare, prev. şi ped. de art. 295 alin. 1 C.p., – două infracţiuni de fals intelectual, prev. şi ped. de art. 321 alin. 1 C.p., – două infracţiuni de uz de fals, prev. şi ped. de art. 323 C.p., toate cu aplic. art. 38 alin. 1 C.p. Dispune începerea fazei de judecată”, se arată pe portalul instanței de judecată.

Hotărârea poate fi contestată în termen de 3 zile de la comunicare.

Articolul precedentCum lucrează de sărbători Serviciul de Eliberare a Pașapoartelor Mehedinți
Articolul următorFemeie rănită într-un accident de circulație pe un bulevard din Turnu Severin