Se circulă în condiții de aglomerație și ceață în mai multe zone din România.

Aglomerație pe DN65 (E574), în această dimineața, la intrarea în municipiul Slatina dinspre Pitești, în județul Olt.

În acest loc, la kilometrul 56, traficul se desfășoară pe un fir, alternativ (semaforizat), pentru a permite executarea unor lucrări de asfaltare. Pentru evitarea ambuteiajelor, conducătorii autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone pot utiliza ruta ocolitoare DN65 – DJ 657 – Valea Mare – Recea – DJ 653 – Slatina.

Se circulă în condiții de ceață densă pe mai multe drumuri importante din țară. Fenomenul este prezent pe artere din județe precum Ialomița, Călărași, Brăila, Constanța, Timiș, Arad, Bistrița-Năsăud, Bihor, Satu Mare și altele.

Din acest motiv, sfătuim conducătorii auto să manifeste prudență sporită la volan, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte și să nu efectueze manevre periculoase la volan, pentru a nu fi implicați în evenimente nedorite.- InfoTrafic

Pe Autostrada A2 București – Constanța, între kilometrii 33 și 36+100 de metri (localitatea Fundulea, județul Călărași), traficul rutier a fost deviat de pe calea 1 (sensul către Constanța) pe celălalt sens, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Și pe tronsonul kilometric 27 – 17 (Brănești – Cernica, județul Ilfov), traficul este deviat de pe calea 2 (sensul către București) pe sensul opus, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura devierii se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părții carosabile.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 110. Alegerile din Republica Moldova, copie Made in China a alegerilor din 2014 din România?
Articolul următorCulisele statului paralel. Gheorghe Ștefan Pinalti: I-am dat 75.000 de euro lui Culiță Tărâță. Banii îi dădea la SRI pentru „sondaje”