Prefectul Cristinel Pavel s-a aflat joi într-o vizită de lucru în comuna Husnicioara, unde se derulează două proiecte importante privind refacerea infrastructurii școlare. Este vorba de reabilitarea și modernizarea școlii și grădiniței din localitatea Husnicioara.

”Astăzi am venit în comuna Husnicioara pentru a verifica stadiul lucrărilor la investițiile publice care se derulează pe fonduri guvernamentale și pentru a discuta cu primarul comunei despre problemele cu care se confruntă. Mă bucur să văd că educația este o prioritate pentru primarul Crețescu și că se reabilitează școala și grădinița pentru ca procesul de învățământ să se desfășoare în condiții cât mai bune. Investițiile se derulează în condiții bune și toate lucrările sunt în graficele de execuție agreate de parteneri, adică de contractant și de constructor”, a declarat prefectul Cristinel Pavel.

Cele două proiecte sunt finanțate de Guvernul României, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Lucrările constau în reabilitarea termică a imobilului, reabilitarea acoperișului, reparații interioare și exterioare, zugrăveli, reabilitarea instalațiilor sanitare, de canalizare, de încălzire și electrice, care nu mai îndeplinesc condițiile normale de funcționare, fiind foarte vechi și totodată realizarea măsurilor privind securitatea la incendii.

 

Articolul precedentUn tir cu folii de plastic s-a răsturnat pe Dealul Stârmina
Articolul următorVIDEO EXCLUSIV Primul interviu al lui Liviu Dragnea din închisoare: Iohannis nu are un adversar care să-i combată accesele dictatoriale. Majoritatea îi ciugulesc din palmă