SENATOR ALDE: „BUGETUL A FOST ÎNTÂRZIAT DATORITĂ DISCUȚIILOR DIN COALIȚIE!”

SINCERITATE DEZARMANTĂ! Pentru senatorul ALDE de Mehedinți, Ionuț Sibinescu, bugetul de stat e mai puțin important decât liniștea din coaliția PSD – ALDE. El susține că bugetul a întârziat pentru că în Coaliție a fost nevoie de luni de zile pentru a se ajunge la un consens. Parlamentarul mai susține că Iohannis nu putea ataca bugetul, pentru că acesta nu poate fi neconstituțional. (VIDEO, sus)

„Întârzierea bugetului nu este o chestiune, de la 1 ianuarie și până la 15 februarie, care să fi afectat prea mult sau aș spune mai deloc economia, pentru că s-a mers pe bugetul de anul trecut. Dar în momentul în care ne prinde deja jumatea lunii martie fără buget, avem o problemă. De ce s-a întârziat acest buget? V-o spun deschis: A fost întârziat datorită discuțiilor din coaliție! Când am avut un consens, bugetul a ajuns în Parlament!” – aceasta este declarația plină de sinceritate a senatorului ALDE, membru în Comisia de Constituționalitate a Senatului României.

Pe de altă parte, același senator spune că președintele Iohannis a atacat Legea Bugetului, la Curtea Constituțională, fără să știe, chipurile, că bugetul nu are cum să fie neconstituțional.

Articolul precedentAtelier de mărțișoare din piele la Palatul Culturii „Teodor Costescu”
Articolul următorSalariile la Mehedinți mai mici față de alte zone